Jump to content
Bellazon

Problems and Suggestions for BZ - Post Here


Joe > Average
 Share

Recommended Posts

On 7/4/2020 at 7:10 AM, Lilja K said:

Hi, i don't know where post about this problem so i decided to post it here

 

I just trying to open image, click on thumbnail and open quite different image

 

for example i trying open one of 3 images and open this...

u1.png u2.png

Do you recall what thread that was on? I think I know what the issue is but I want to confirm. Thanks. 

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, maddog107 said:

 

In any topic in particular? Is it more pronounced on large threads than normal ones. I havent noticed any delay but any info is appreciated. 

 

Any topic, any size. With Edge or Firefox. Tried one text only, same thing. Tried Imagebam, same thing. However lag time is down to 16 seconds today.

Link to comment
Share on other sites

On 8/26/2020 at 8:54 AM, maddog107 said:

Have you tried chrome? I cant reproduce on Chrome/mac. 

 

The library uses Chrome, maybe I'll try it there.

 

As of late yesterday, new posts are not showing on my profile.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...