February 16, 200817 yr Pics from naszaklasa posted at tFS by nemea (I swear....she must be her biggest fan most pics that I posted here were posted before on tFS by her ) Lucky girl. I wonder where was this pic taken.
March 22, 200817 yr Marcelina posted these polas from o2w at tfs.... Monika looks like a kid..... I mean....I know she's 14 and all.... but in all these editorials she looks older.... This industry is sick
March 22, 200817 yr Pics from naszaklasa posted at tFS by nemea (I swear....she must be her biggest fan most pics that I posted here were posted before on tFS by her ) Lucky girl. I wonder where was this pic taken. thats so cute thanks
April 14, 200817 yr I forgot to write about it a few days ago:Should Monika Jagaciak be at Australian Fashion Week?
April 24, 200817 yr Pics from naszaklasa posted at tFS by nemea (I swear....she must be her biggest fan most pics that I posted here were posted before on tFS by her ) Lucky girl. I wonder where was this pic taken. Jurong Bird Park, Singapore
June 19, 200816 yr man they get them young these days so true just look at Beach editorial in June's issue of Jalouse Isn't it like...too seductive for a 14 y.o.?
October 3, 200816 yr So pretty... Kiedy moja koleżanka zobaczyła w jakiejś gazecie jej zdjęcie, zadzwoniła do mnie i zapytała, czemu jej nie powiedziałam... Oczywiście, nie wiedziałam o co chodzi, a potem wyszło, że ona myślała, że to ja. She had a editorial in american Teen Vogue! I'll scan it. It was... cowboy - like?
October 3, 200816 yr So pretty...Kiedy moja koleżanka zobaczyła w jakiejś gazecie jej zdjęcie, zadzwoniła do mnie i zapytała, czemu jej nie powiedziałam... Oczywiście, nie wiedziałam o co chodzi, a potem wyszło, że ona myślała, że to ja. She had a editorial in american Teen Vogue! I'll scan it. It was... cowboy - like? Fajna historia Dederka czy Ty też jesteś modelka?? Hmmm I heard she had an edit in Teen Vogue, but I've never seen it, so we need to have it here!!
October 3, 200816 yr So pretty...Kiedy moja koleżanka zobaczyła w jakiejś gazecie jej zdjęcie, zadzwoniła do mnie i zapytała, czemu jej nie powiedziałam... Oczywiście, nie wiedziałam o co chodzi, a potem wyszło, że ona myślała, że to ja. She had a editorial in american Teen Vogue! I'll scan it. It was... cowboy - like? Fajna historia Dederka czy Ty też jesteś modelka?? Hmmm I heard she had an edit in Teen Vogue, but I've never seen it, so we need to have it here!! Byłam przerażona, bo myślałam, że tam naprawdę jest moje zdjęcie xD Nie, mama się nie zgadza. <_< I'll scan it tomorrow or something like that.
November 5, 200816 yr Nationality: Polish Hair Color: Dark blonde Eye Color: Blue Date of Birth: 1994 Place of Birth: Poland Height: 5'9.5" ; 176.5cm Measurements: (US) 31.5-22.5-34 ; (EU) 80-57-86.5 Dress Size: (US) 4 ; (EU) 34 Shoe Size: (US) 6 ; (EU) 38