Jump to content
Forum Look Announcement

Featured Replies

I was bored this morning so decided to make some sets of Rihanna:

This my first experience of making sets (i used photoshop earlier but never for making sets)

I hope that u'll like it.......

4,5 i 6 su mi najbolji :clap: :heart:

au...to cjesh malo tezhe.... imash na deviantart-u...ali moj savet ti je da nabavish CS...ima mnogo vishe chetkica za njega ... ;) :)

au...to cjesh malo tezhe.... imash na deviantart-u...ali moj savet ti je da nabavish CS...ima mnogo vishe chetkica za njega ... ;) :)

EDIT:Double post.........Sorry :blush: :ermm: :/ :( :unsure:

Oki hvala nadam se da je CS3 dobar, jer imam samo link za taj CS photoshop....

dobar je CS3....al moj komp je jadan pa ja imam CS :( :laugh: deviantart vam je super za chetkice i razne slike i texture...a dafont.com za fontove :D :flower:

Mozes da ga postujes? I ja koristim sedmicu.

dobar je CS3....al moj komp je jadan pa ja imam CS :( :laugh: deviantart vam je super za chetkice i razne slike i texture...a dafont.com za fontove :D :flower:

Bio sam na dafontu kad si mi rekla i svi fontovi koje sam koristio do sada su sa Dafonta....super su fontovi tamo...

A za devianart cu tek da vidim za par dana koliko mi bude skidao ovaj cs3 preko torrenta, neznam ni kako cetkice da instaliram....

Bio sam na dafontu kad si mi rekla i svi fontovi koje sam koristio do sada su sa Dafonta....super su fontovi tamo...

A za devianart cu tek da vidim za par dana koliko mi bude skidao ovaj cs3 preko torrenta, neznam ni kako cetkice da instaliram....

Britney Spears - Blackout Set

I know that small number of people like Britney but i just wanted to make her set....I hope that u like it.....

Blackout___Avatar.jpg Blackout___Signature.jpg
I was bored this morning so decided to make some sets of Rihanna:

1st

post-17405-1194516256.jpg

post-17405-1194516307_thumb.jpg

2nd

post-17405-1194516336.jpg

post-17405-1194516376_thumb.jpg

3rd

post-17405-1194516403.jpg

post-17405-1194516430_thumb.jpg

4th

post-17405-1194516458.jpg

post-17405-1194516492_thumb.jpg

5th

post-17405-1194516519.jpg

post-17405-1194516550_thumb.jpg

6th

post-17405-1194516575.jpg

post-17405-1194516607_thumb.jpg

This my first experience of making sets (i used photoshop earlier but never for making sets)

I hope that u'll like it.......

Okay so i was experimenting or rather erm... teaching myself how to make sets last night :wacko: and i made this julia set at some crazy hour of the morning. I dont really want it coz i have some new sets being made for me so i thought id post it in here. It's not the great but whatever.... :blush:

JuliaSAV.jpgJuliaSSig.jpg