November 8, 200717 yr I was bored this morning so decided to make some sets of Rihanna:This my first experience of making sets (i used photoshop earlier but never for making sets) I hope that u'll like it....... 4,5 i 6 su mi najbolji
November 8, 200717 yr au...to cjesh malo tezhe.... imash na deviantart-u...ali moj savet ti je da nabavish CS...ima mnogo vishe chetkica za njega ...
November 8, 200717 yr au...to cjesh malo tezhe.... imash na deviantart-u...ali moj savet ti je da nabavish CS...ima mnogo vishe chetkica za njega ...
November 8, 200717 yr au...to cjesh malo tezhe.... imash na deviantart-u...ali moj savet ti je da nabavish CS...ima mnogo vishe chetkica za njega ... Oki hvala nadam se da je CS3 dobar, jer imam samo link za taj CS photoshop....
November 8, 200717 yr dobar je CS3....al moj komp je jadan pa ja imam CS deviantart vam je super za chetkice i razne slike i texture...a dafont.com za fontove
November 8, 200717 yr au...to cjesh malo tezhe.... imash na deviantart-u...ali moj savet ti je da nabavish CS...ima mnogo vishe chetkica za njega ... Oki hvala nadam se da je CS3 dobar, jer imam samo link za taj CS photoshop....
November 8, 200717 yr au...to cjesh malo tezhe.... imash na deviantart-u...ali moj savet ti je da nabavish CS...ima mnogo vishe chetkica za njega ... Oki hvala nadam se da je CS3 dobar, jer imam samo link za taj CS photoshop.... Mozes da ga postujes? I ja koristim sedmicu.
November 8, 200717 yr dobar je CS3....al moj komp je jadan pa ja imam CS deviantart vam je super za chetkice i razne slike i texture...a dafont.com za fontove
November 8, 200717 yr dobar je CS3....al moj komp je jadan pa ja imam CS deviantart vam je super za chetkice i razne slike i texture...a dafont.com za fontove Bio sam na dafontu kad si mi rekla i svi fontovi koje sam koristio do sada su sa Dafonta....super su fontovi tamo... A za devianart cu tek da vidim za par dana koliko mi bude skidao ovaj cs3 preko torrenta, neznam ni kako cetkice da instaliram....
November 8, 200717 yr dobar je CS3....al moj komp je jadan pa ja imam CS deviantart vam je super za chetkice i razne slike i texture...a dafont.com za fontove Bio sam na dafontu kad si mi rekla i svi fontovi koje sam koristio do sada su sa Dafonta....super su fontovi tamo... A za devianart cu tek da vidim za par dana koliko mi bude skidao ovaj cs3 preko torrenta, neznam ni kako cetkice da instaliram....
November 9, 200717 yr Britney Spears - Blackout Set I know that small number of people like Britney but i just wanted to make her set....I hope that u like it.....
November 9, 200717 yr I was bored this morning so decided to make some sets of Rihanna:1st 2nd 3rd 4th 5th 6th This my first experience of making sets (i used photoshop earlier but never for making sets) I hope that u'll like it.......
November 10, 200717 yr Okay so i was experimenting or rather erm... teaching myself how to make sets last night and i made this julia set at some crazy hour of the morning. I dont really want it coz i have some new sets being made for me so i thought id post it in here. It's not the great but whatever....