June 10, 200816 yr ferragamo fall winter 2008/09 claudia schiffer und roberto bolle photo: mario testino
June 12, 200816 yr ! nie jestem pewna czy to telimena, bo wycielam zdjęcie tylko:) A nastepne 2 są z nieistniejącego już "Na Zywo"
June 12, 200816 yr One more and my fav Scanned by me SUPER zdjecie  Jak to jest że ja go nigdy nie widziałam???  Masz moze jeszcze jakieś? Jesteś fanką Claudii?
June 12, 200816 yr Claudia Schiffer at the Dom Perignon Party held in Paris, November 13, 2007. thank you!!!
June 12, 200816 yr One more and my fav Scanned by me SUPER zdjecie  Jak to jest że ja go nigdy nie widziałam???  Masz moze jeszcze jakieś? Jesteś fanką Claudii? To co mam w swojej kolekcji postaram się zeskanować jak najszybciej i przesłać na forum. Uważam, że jest jedną z najpiękniejszych kobiet świata i jedną z najpiękniejszych modelek jakie kiedykolwiek istniały. Ma wszystko to co dzisiejsze modelki już nie posiadają. Cieszę się że moje posty ci się podobają i że miałam zaszczyt dodac do twojej kolekcji nowe zdjęcie. Everything what I have in my collection I try as fast as it's possible post on forum. I think sh's the most beautiful women of the world and most beautiful model that ever exist. Shi's got everything that a lot nowadays models dosn't have. I'm happy that my post you're like .