August 11, 200717 yr Author thanks Angel הבחור נראה טוב בתכלס. לא ניתן להכחשה...חחח אז מאיפה את ישראל או ונצואלה? אני מונצואלה אבל אני מתגוררת עכשיו בישראל, בקרית אונו.(: ומה איתך? ד"א, את שומעת במקרה אורפנד? ישראל היא כמו כור היתוך של עדות אני מאוקראינה...המיקום הנוכחי שלי הוא בחור נידח בדרום...בושות להתוודות אני מניחה שאורפנד היא להקה ישראלית? כי אם כן הסיכוי שאי פעם "נתקלתי" בהם הוא קלוש ביותר...אין לי מושג מה מתרחש במוזיקה הישראלית אני יותר בן אדם של תרבות כלל עולמית חחח מה שזה לא יהיה :trout:
August 12, 200717 yr thanks Angel הבחור נראה טוב בתכלס. לא ניתן להכחשה...חחח אז מאיפה את ישראל או ונצואלה? אני מונצואלה אבל אני מתגוררת עכשיו בישראל, בקרית אונו.(: ומה איתך? ד"א, את שומעת במקרה אורפנד? ישראל היא כמו כור היתוך של עדות אני מאוקראינה...המיקום הנוכחי שלי הוא בחור נידח בדרום...בושות להתוודות אני מניחה שאורפנד היא להקה ישראלית? כי אם כן הסיכוי שאי פעם "נתקלתי" בהם הוא קלוש ביותר...אין לי מושג מה מתרחש במוזיקה הישראלית אני יותר בן אדם של תרבות כלל עולמית חחח מה שזה לא יהיה :trout: חור נידח? עומר? חח סתם. ותכלס ישראל היא כור היתוך של עדות חחחח וכן, אורפנד זו להקת מטאל ישראלית שמצליחה ממש גם בחו"ל אך אני מניחה שאת לא שומעת מטאל, לא? פשוט הניק שלך זה שם האלבום שלהם חח אז חשבתי אולי את שומעת אותם לול. איך קוראים לך? נעים מאוד, מיכל.(:
August 12, 200717 yr Author חח לא עומר, נתיבות מטאל...לעתים רחוקות אבל בכללי אני מקשיבה לרוק ופאנק וכול שלל הסגנונות האלה לא ממש הקדשתי הרבה מחשבה לניק שלי פשוט חשבתי- אוקיי אני גרה במדבר וזה שם נחמד ואני לא אקרא לעצמי "יהודה" חח וואט דה הל? ושמי הוא מריה ............................ all BZ members- I apologize for the spam in foreign language
August 30, 200717 yr From an edit in Flaunt #86 (with Josh Hartbett on the cover) "BUILT TOUGH" Photos: Arnaldo Anaya-Lucca Styling: Marcus Steptoe A BIG thanks to Dufy of MH (here's a and a for you )
November 4, 200717 yr Okay guys, I'd repost everything when i'm I'll have time and not lazy Thank you Angel!
November 4, 200717 yr Author thanks Angel, now I'm positive that this thread will recover successfully
November 8, 200717 yr From an edit in Flaunt #86 (with Josh Hartbett on the cover)"BUILT TOUGH" Photos: Arnaldo Anaya-Lucca Styling: Marcus Steptoe A BIG thanks to Dufy of MH (here's a and a for you )
November 11, 200717 yr OKAY, So I'm sorry for not reposting everything yet... but I PROMISE i will.. if I can't repost all in one day.. i'll still make sure everything will be back here
November 24, 200717 yr As promised.. i'm reposting some of Eugen's lost pictures the following pics are from Mh (I'm so sorry if i won't be able to credit those peeps who have posted these pics specifically but my heart goes out to you guys, really! thanks so much! )