Jump to content
Sign in to follow this  
jOEh

Pictures not being generated as thumbnails!

Recommended Posts

Hi mods, since a a couple of days ago I've noticed that some pictures are not being generated as thumbs, the whole picture is loaded even if it weighs 2MB, is it now normal or there's is a problem?

for example in the Paulina Porizkova thread

Post #1763

everything is perfect there, pictures were thumbnailed

post-18318-1215821276_thumb.jpg

^ the URL of the picture is :

Post #1771 the pictures are not being generated as thumbs :(

the URL of one of those pics is

http://www.bellazon.com/uploads//monthly_0...-1215965008.jpg

it doesn't end with "_thumb.jpg" and the whole 1.64MB picture is loaded, they are 10 pictures totalizing like 18MB, people with high speed connections is not going to notice it but some of us with slow connections are suffering :cry:

besides I can't even imagine how high the bandwith is going to increase if they are not loaded as thumbs, probably a new crash is on its way.

----

ANY HELP? :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Like Joe, I had also wondered about thumbnails, if images were being preloaded now into the page at full-size, instead of linked-off with thumbs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the problem with the "missing images" when I click on the thumbnail but I am seeing them as thumbnails. The post #1771 took longer than normal to load for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the problem with the "missing images" when I click on the thumbnail but I am seeing them as thumbnails. The post #1771 took longer than normal to load for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

GD should be compiled into PHP on the new webserver and I think that's what's being used for thumb creation now. If problems persist with new images, let me know. I'll see if we can do anything to create those missing thumbs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the problem with the "missing images" when I click on the thumbnail but I am seeing them as thumbnails. The post #1771 took longer than normal to load for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a script running and generating missing thumbnails. It looks like we have a lot of historical images w/o thumbs so this should help a bit. It'll likely take a while to finish.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the problem with the "missing images" when I click on the thumbnail but I am seeing them as thumbnails. The post #1771 took longer than normal to load for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a script running and generating missing thumbnails. It looks like we have a lot of historical images w/o thumbs so this should help a bit. It'll likely take a while to finish.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The thumbs have finished generating and I hotfixed the existing attachments (so theyre loading the thumbs now). Please let us know if this keeps happening as it means that some of the code isn't working on the new web server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The thumbs have finished generating and I hotfixed the existing attachments (so theyre loading the thumbs now). Please let us know if this keeps happening as it means that some of the code isn't working on the new web server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements

×
×
  • Create New...
Do Not Sell My Personal Information