October 14, 200816 yr Garbanė Giedrė nuotraukose - SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na, o fotkėmis, kuriose ji apsinuoginusi, aš nusivyliau... Kažkaip nieko gražaus ten jau nematau... Tamsiaodė ji atrodė ne tik meniškiau, bet ir egzotiškiau ir visaip kitaip - iau...
October 14, 200816 yr Tebūnie - gal aš vaikas iš kaimo, bet kur čia ta aukštoji mada? Nuo kada nuogumas yra taip aukštinamas? Neturiu nieko prieš - čia kiekvieno pasirinkimas, bet ir grožio čia nebematau. Tai gali parodyti kiekvienas. Šitiek superinių Giedrės nuotraukų mačiau, kad šitos... Ai, koks skirtumas. Čia tik MANO asmeninė nuomonė ir kiekvieno teisė su ja nesutikti
October 14, 200816 yr Tebūnie - gal aš vaikas iš kaimo, bet kur čia ta aukštoji mada? Nuo kada nuogumas yra taip aukštinamas? Neturiu nieko prieš - čia kiekvieno pasirinkimas, bet ir grožio čia nebematau. Tai gali parodyti kiekvienas. Šitiek superinių Giedrės nuotraukų mačiau, kad šitos... Ai, koks skirtumas. Čia tik MANO asmeninė nuomonė ir kiekvieno teisė su ja nesutikti
October 14, 200816 yr the preview of Giedre's ed in German Vogue - November 2008 scanned by helligirl/tfs
October 14, 200816 yr Garbanė Giedrė nuotraukose - SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na, o fotkėmis, kuriose ji apsinuoginusi, aš nusivyliau... Kažkaip nieko gražaus ten jau nematau... Tamsiaodė ji atrodė ne tik meniškiau, bet ir egzotiškiau ir visaip kitaip - iau... šioje paskutinėje, kurią aš pridėjau, man viskas patinka. kas motosi, tas, bet nėra tap atvirai. aš vis dar susikauščiusi žiūrėti į mielosios garbanes provokuojančias nuotraukas. Nors, žinoma, nėra ten nieko blogo : turiu galvoje, tai nėra vulgarus ir šlykstus vaizdas, su atvira scena ir jokių užuolankų , kaip playboy žurnale ar panašiuose. atvirai sakant, kuo ilgiau žiuriu, tuo geriau suprantu, kad nuteisiau bereikalo. Beja, labas mielas žmogeli iš Lietuvos....